x

Šerif Konjević: Mene je stid države zbog sinoćnje situacije!

Nakon sinoćnjeg korona-partyja u Sarajevu, Šerif Konjević, koji je bio među gostima na proslavi rođendana doktora Jusufa Šabanovića, za "Avaz" je rekao:

- Otišao sam samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon. Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao "Živote moj", što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao - rekao je Konjević.


Pjevač potom poručuje:

 - Mene je stid države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid. Kad sam vidio alkohol, nisam htio ni pjevati, jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i neću dozvoliti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast. 



Izvor: Avaz

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj suprug i ja smo u braku već oko 7 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, sad sam zadnjih mjesec dana počeo primjećivati ​​čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž viđa nekoga. Kasno se počeo vraćati s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da otklonim ovaj problem, ali sve je bilo uzalud, postao sam vrlo zabrinut i potrebna mi je pomoć Kako sam jednog dana pregledavao Internet, naišao na web stranicu koja je sugerirala da dr. Igbinovia može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i Tako da, osjetio sam da bih ga trebao pokušati, pa sam ga kontaktirao i on je za mene učinio čaroliju samo dva dana moj muž je došao kod mene i ispričao se zbog počinjenih nepravde i obećao da više nikada neće to učiniti od tada sve ima vratio u normalu. Ja i moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo .. Sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. Ako vam treba čarobnjak koji može izgovoriti čaroliju koja zaista djeluje, predlažem da se obratite njemu. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: [email protected] ili WhatsApp / viber +2348144480786, uzimajte stvari zdravo za gotovo i to će vam biti oduzeto
Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP