x

Šest mjeseci od tragedije: Sva Šabanova djeca na istom mjestu zajedno! Prvi susret Ilde, Sanele i Mihajla sa Robertom! (FOTO)

Juče se navršilo tačno šest mjeseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gdje je on sahranjen.

Najpre su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija kćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove djece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.


Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić sa svojom menadžerkom Natašom Gluhović, kao i Šaulićevi sestrići Šaban i Bećir. I oni su takođe donijeli svijeće i cvijeće, koje su položili na grob legendarnog pjevača.

- I dalje mi je teško kao prvog dana, vjerujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopim jer mi je teško uvijek kad dolazim ovdje, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vrijeme ne liječi bol, kao što vidite - rekao nam je kroz suze Hasan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Izvor/Foto: Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.