x

uputila javno izvinjenje

Severina nakon 17 godina uputila izvinjenje porodici partnera sa jahte: Jedino sam njih povrijedila!

Pjevačica Severina Vučković koja se već duže vrijeme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

U ispovijesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme "privatan snimak", koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svjesna da je povrijedila neke ljude.

Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.


- Želim da poručim mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim da im se izvinim. To su djeca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti - izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podijeliti svoje greške iz mladosti:


- Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen. Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin - istakla je Vučkovićeva.


Podsjećanja radi, privatni snimak Severine Vučković i Milana Lučića isplivao je u javnost 2004. godine.

Zbog skandala koji je potresao region, pjevačica se povukla iz javnosti neko vrijeme, a nerijetko je izjavljivala da je ta afera toliko pogodila da je tražila pomoć psihologa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.