x

Severina pozitivna na koronavirus!

Hrvatska pjevačica Severina Kojić danas je na Instagramu saopćila da je, iako nema nikakve simptome, pozitivna na koronavirus. Pjevačica je objasnila kako je rezultate testiranja dobila danas, naglasivši kako su rezultati testa koji je uradio njen sin pokazali kako je on negativan.

"Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'", napisala je Severina.


Dodala je kako vjeruje da se zarazila putem kontakta s bliskom osobom.

"Vjerovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija", zaključila je.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.