x

Sezona drugih prilika: Antonio Brown zadivio Saintse!

Kad je netko pomislio da Antonio Brown neće dočekati novu priliku u NFL-u, stvari pokušavaju promijeniti čelnici New Orleans Saintsa.

Antonio Brown imao je zanimljiv početak sezone, najprije je isprovocirao otkaz u Oaklandu kako bi nekoliko dana kasnije potpisao za New England Patriotse.

Međutim, brak s Patriotsima trajao je kratko, odigrao je jednu odličnu utakmicu, uhvatio dodavanje Toma Bradyja za touchdown da bi ubrzo na vidjelo izašle informacije kako je prijetio svojoj bivših supruzi putem tekstualnih poruka. Kasnije se skandal produbio i NFL ga je suspendirao do daljnjega, ili barem dok se ne riješi disciplinski postupak. Brown je u međuvremenu tužio ligu zbog neisplaćenih plaća koje su stavljene na 'hlađenje' do završetka istrage.

Nakon gotovo tri mjeseca izvan terena, Brown je dobio poziv Saintsa da prisustvuje jednom treningu. Navodno, prema svjedocima, čelnici kluba bili su oduševljeni viđenim, Brown je prema njihovim riječima 'uhvatio sve što se može uhvatiti'. Saintsi žele potpisati igrača, međutim izbor na koncu i nije u potpunosti njihov. NFL mora potpisati posebno odobrenje kojim bi se Brown reaktivirao kao igrač i vratio u ligu, no čini se kako su vrlo mali izgledi da će se to dogoditi u skoro vrijeme.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.