x

MALO PRETJERANO?

Shakira bila crna ovca - Messijeva supruga i ostale djevojke nogometaša pjevačici dale pogrdan nadimak

Antonela Roccuzzo i ostale supruge Barceloninih igrača nemaju nimalo dobre riječi za Shakiru, dale su joj i nadimak zbog ponašanja prema Piqueu.

Iako je Shakirin život već dovoljno stresan i nevjerojatan zbog konstantnih novih informacija koje isplivavaju na površinu od njezinog bivšeg partnera Piquea, Shakiri su život sada dodatno rastužile i njezine navodne ''prijateljice'' i supruge ostalih nogometaša Barcelone i Piqueovih suigrača.

Naime, Antonela Roccuzzo, supruga Lionela Messija i druge supruge i djevojke igrača Shakiri su čak dale pogrdan nadimak ''šefica'' zbog njenog vladanja i šefovanja nad Piqueom.

Španjolski mediji napisali su kako se u društvu u kojem nikad nije bila prihvaćena znalo na koga se misli kad se spomene ''Patrona'', a situaciju je navodno dodatno zakuhala i bivša Piqueova djevojka Nuria Tomas koja bila s njim kad je nogometaš upoznao Shakiru, a koja je dobra prijateljica s Antonelom.


U svijetu nitko nije očekivao da bi Shakira mogla voditi glavnu riječ u kući, a ova je informacija potaknula razne glasine, a to je da je njeno zapovijedanje možda bio jedan od razloga zašto ju je Pique odlučio ostaviti.

Podsjetimo, Pique i Shakira nedavno su raskinuli svoju dugogodišnju vezu jer je Shakira nogometaša pronašla u krevetu s drugom djevojkom, 20-godišnjom Suzy Cortez.


I dok je i sama Suzy kasnije potvrdila razne priče i ocrnila i ostale nogometaše Barcinog kluba, Pique je potom viđen s još dvije druge djevojke u javnosti, a više nitko ne može dokučiti što se točno događa.

''Odnos između njih je vrlo napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

Shakira se unatoč novim udarcima pokušava baviti svojim svakodnevnim obavezama i uživati u prisustvu svojih sinova.


(dnevnik.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.