x

Shisha bar Costa 360 otvorio svoja vrata u Sokolović Koloniji!

Ovoga petka, 07. aprila Sarajevo je dobilo novi prostor za uživanje, a istom će se posebno obradovati ljubitelji nargila. Na sjajnoj lokaciji, na samom ulazu u Sokolović Koloniju svoja vrata je otvorio Shisha bar Costa 360. Ovaj Caffe & Shisha bar prijeti da postane omiljeno mjesto Sarajlijama, a pored ugodnog ambijenta svi posjetioci će moći uživati u ljetnoj bašti. 

360 COSTA Caffe Shisha Bar

Hrasnička cesta 46

Shisha bar Costa 360 je na radost brojnih Sarajlija otvorio svoja vrata. U Sokolović Koloniji od sada ćete moći uživati uz najbolje nargile, te jedinstvene ponude. Iako Sarajevo obiluje objektima ovoga tipa, brojni posjetioci su se već na samom otvorenju uvjerili kako je Costa 360 ipak nešto posebno. 

 

Shisha bar Costa 360 predstavlja oazu mira, ali i ugodnog provoda. Neovisno da li ste se tamo uputili tokom dnevnog ili večernjeg termina, ono što je sigurno jeste da ćete biti zadovoljni samim ponudama, a prvenstveno sjajnom nargilom. 

 

Enterijer je više nego očaravajući, pa su prvi gosti maksimalno uživali, ne krijući oduševljenje onim na što su naišli. Uz to, za nadolazeće lijepe i sunčane dane Costa 360 posjeduje ljetnu baštu. Mi svakako ne sumnjamo u uspjeh prestižnog objekta, budući da su prvi gosti najavili svoj povratak. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.