x

Shisha bar Magija u Hadžićima otvora svoja vrata: Doživite čaroliju kakvu niste osjetili!

Za srijedu, 28. novembra najavljeno je gala otvorenje Shisha bara Magija. Riječ je o nekadašnjem No Limitu, a dobro poznata lokacija u Hadžićima će po svemu sudeći biti mjesto neviđene čarolije i prave magije, čime će biti opravdan naziv objekta. 

Shisha bar Magija

Hadželi 113, Hadžići, Bosna i Hercegovina

062 779 344

Nekadašnji No Limit je dobro poznata lokacija za sve mještane kako Hadžića, tako i Sarajlijama. Čini se kako će ovo mjesto tek u narednom periodu biti centralno mjesto za okupljanje i sjajnu zabavu, te kako će se tek sada pročuti za njega. Shisha bar Magija će otvoriti svoja vrata 28. novembra i svima ponuditi pravu senzaciju kakva još nije viđena.

Ekskluzivno opremljeni Shisha bar Magija sprema jedinstvene događaje, a sve to u ambijentu i ruhu kakav još nije viđen. Moderno opremljeni prostor Shisha bara Magija će učiniti da se svaki gost osjeća ugodno i doživi pravu magiju. Komfor je zagarantovan, a svi gosti mogu biti sigurni kako ih očekuje udobnost kao u svom domu.

Sami Shisha bar Magija će za svoje goste ponuditi najbolje nargile i najkvalitetnije ukuse. Magiju shishe ćete osjetiti tek u predstojećem periodu, a već sada postoji garancija da ćete se tamo vraćati iznova i iznova.

Ne propustite biti dio jedinstvenih događaja, a Shisha bar Magija je već od srijede spreman da vam priušti nešto posebno, kako tokom večernjih izlazaka tako i tokom običnih dnevnih posjeta.

Svi ste dobrodošli.

Shisha bar Magija čeka na vas.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.