x

OKK Sloboda bez šansi u Mostaru

Sigurna pobjeda HKK Zrinjski na otvaranju Lige za prvaka

Košarkaši HKK Zrinjski sjajnom su igrom večeras otvorili doigravanje za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine. Ligu 6 Mostarci su počeli uvjerljivom pobjedom nad tuzlanskom OKK Sloboda rezultatom 89:64.

Nije prevelika neizvjesnost bila ono što je krasilo ovaj meč. Tuzlaci su kakav takav otpor pružali tijekom prve četvrtine a sve ostalo proteklo je u dominaciji Zrinjskog za koje su večeras debitirali i Robert Rikić, pojačanje iz Igokee te Luka Igrutinović koji je ponovno odjenuo dres mostarskog tima.

Kontrolirao je Zrinjski ovaj susret od početka do kraja ne ostavivši Slobodi ni mrvu šanse a Ivan Miličević je u prvom poluvremenu bio sjajan i nezaustavljiv za Tuzlake. Dovoljno je reći da su branitelji naslova prvaka dobili sve četiri četvrtine ovog susreta.

Iako je Miličević bio najbolji strijelac utakmice i samim tim i Zrinjskog, grijeh je ne izdvojiti sjajnu povratničku partiju Luke Igrutinovića u dres Zrinjskog. Postigao je Igrutinović 15 poena uz pet asistencija a dobri su bili još i Ramljak i Todorović sa po 16 odnosno 15 koševa.

Božović i Thonduiof postigli su po 16 poena za Slobodu a Jovanović je dodao 15. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.