x

Silikonske bliznakinje pet godina dijelile istog dečka, sada se obje udaju za njega!

Ana i Lusi Desink (Anna i Lucy DeCinque), bliznakinje iz Australije koje su u vezi sa jednim muškarcem, odlučile su da se obje udaju za njega. Pažnju svjetskih medija privukle su kada su izjavile da spavaju u istom krevetu sa istim dečkom i da se nikada ne odvajaju. 

Čak tvrde da najdalje što su provele jedna od druge bilo je nekoliko metara. Sada žele vjenčanje za koje nisu sigurne da mogu da ga organizuju u njihovoj rodnoj Australiji, ali tvrde da je to odlična odluka za njih dvije.

 

- Mi smo sa njim već pet godina. Želimo da se udamo za istog čovjeka i njegovo ime je Ben. Mnogo debate izazvala je naša odluka. Da li je to moguće? Da li to može da funkcioniše? Ne znamo. Ali čule smo da u Tusonu u SAD možemo da se vjenčamo - kažu djevojke.

 

Djevojke su napomenule da bi takvo vjenčanje podrazumjevalo i dvije vjenčanice i dvije burme, ali kako kažu to neće biti problem jer im Ben ``non-stop poklanja nakit`` i to uvijek isti. Čak su se i našalile da će ga poslati u bankrot. 

 

Ana i Lusi pozvale su svoje pratioce na YouTube-u da im kažu ukoliko znaju kako mogu da se udaju za istog čovjeka, šaleći se da će biti prve žene u Australiji koje su to uradile.

 

- Mi mislimo da je to divno. Nama nije čudno, nikada nam nije bilo, a mi smo sretne. Nismo naudile nikome. Nadamo se da će se to dogoditi - kažu sestre. Ranije ove godine sestre su snimile video o tome kako izgleda život sa jednim dečkom (kojeg su upoznale na Facebook-u) i kako funkcionišu u spavaćoj sobi. 

 

- Ben nas tretira potpuno jednako. Ako poljubi Anu, odmah zatim poljubi mene i obje nas drži za ruku kada izlazimo napolje - ispričala je Lusi u videu.

 

Inače sestre su se podvrgle čitavom nizu operacija u želji da izgledaju isto o čemu su također javno govorile, a jednom prilikom rekle su i da žele i da budu trudne u isto vrijeme zbog čega će, ukoliko bude potrebno, ići na vantjelesnu oplodnju.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.