x

optužen

Simić nije vadio Ljupku iz usta: Svi detalji suđenja policijskom generalu!

Dragiša Simić (50), general policije se pojavio na suđenju o spornom „porše panameri“, ali u prvi plan bilo je to što je zabavio sve u sudnici beogradskog Višeg suda jer ime svoje ljubavnice, pjevačice Ljupke Stević (35), nije vadio iz usta.

Aferu „panamera“ je zasjenio nedavni incident, kada mu je Ljupka u naletu bijesa polupala dva skupocjena automobila i nokautirala ga zbog navodne prevare s tri maloljetnice. U sudnici je vladala opuštena atmosfera, a Simić je kategorički tvrdio da nije kriv.

- I danas mi nije jasno zašta me terete?! U ovom slučaju ne vidim ni štetu, ni korist. Nisam zahtijevao od komunalne policajke J. S., koja se druži s mojom prijateljicom Ljupkom Stević, da traži taj auto. Ona je u društvu privatno spominjala „porše“ jer je znala da moj prijatelj Ž. M. treba da ga otkupi na rate. Pitao sam je zbog toga da li viđa taj auto, da provjerim da ga ludak nije slupao. Ona je i sada dobra sa Ljupkom. Taj auto je neko vrijeme bio parkiran i na Voždovcu, u blizini Ljupkine zgrade. Nije mi jasno što se ovaj slučaj povezuje s mojim privatnim životom i naziva aferom? Oduvijek sam odvajao privatno od poslovnog - mangupski je rekao Simić i pogledao advokate Dejana Bećirića i Vuka Tufegdžića, koji nisu mogli da sakriju osmijeh.


Na pomen Ljupkinog imena, nasmješili su se svi prisutni u sudnici, osim zamjenice tužioca i sudije. Ozbiljna zamjenica tužioca je generala pitala zbog čega ga četvoro optuženih i sada zovu šefom, pošto više nije načelnik policije, što je Simiću bilo pomalo smiješno.

- Ne znam, pitajte njih! I sada sam šef, koordinator sam u Direkciji policije. U policiji sam od 1995. godine. Zovu me „šefe“ otkad sam dobio prvu zvjezdicu, prvo kao zamjenik komandira, pa komandir, načelnik saobraćajne policije i tako je ostalo. Po činu sam general i to mogu da mi oduzmu jedino ako me uhapse! U uniformi sam od svoje 16. i nikad se nisam žalio na svoj posao - rekao je Simić.


Kada je riječ o poršeu, general je takođe dao izjavu.

- M. sam dao zajam da otplati auto i ponekad sam ga vozio. Nisam morao za to ni da ga pitam, to se podrazumijevalo jer smo prijatelji. Taj auto je bio u njegovoj rentakar agenciji i koštao je oko 50.000 eura, dok je nov oko 100.000 eura. Takvih ima oko 50 u Beogradu. Ovaj je bio crne boje, tablica se ne sjećam- ispričao je nonšalantno Simić.

On je naveo da se ne sjeća detalja oko „poršea“.


- Pošto M. nije isplatio posljednju ratu na vrijeme, policajac Mali Legija je dovezao auto kod mene na parking. Mislim da ga je dovezao iz Kumodraške ulice. Međutim, on je sljedećeg dana skupio pare i otkupio ga - dodao je on.

Na opasku sudije kako se kao načelnik saobraćajne policije ne sjeća ulice, Simić se brzo snašao.

- Pa ja sam bio saobraćajac na auto-putu - spremno je odgovorio general.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.