x

BRITANSKA TV ZVIJEZDA

Simon Cowell ponovo zaprepastio transformacijom izgleda, fanovi tvrde da ga ne prepoznaju!

Britanska TV zvijezda Simon Cowell poznat je kao ljubitelj estetskog uljepšavanja, a čini se da je sada napravio još jednu promjenu na svom licu koja kod njegove publike nije prošla nezapaženo.

Cowell je, naime, na svojim društvenim mrežama podijelio snimak kojim poziva ljude na audiciju takmičarske emisije Britain's Got Talent, čiji je i sam član žirija. Međutim, njegovi fanovi nisu mogli da ne primijete izgled voditelja koji se iznenada vrlo promijenio.


Ovaj 63-godišnjak izgledao je neprepoznatljivo s neprirodno glatkim tenom, blistavo bijelim zubima i zategnutim crtama lica, zbog čega su mnogi pomislili kako se ponovo podvrgnuo određenim tretmanima i korekcijama.


Ubrzo su se njegove fotografije iz videozapisa počele dijeliti na društvenim mrežama, gdje su korisnici priznali da su jedva prepoznali jedno od najprepoznatljivijih britanskih lica.

Mnogi su zaključili kako je Simon pretjerao s tretmanima te da se potpuno izobličio od njih, dok su ga neki i ismijali te uporedili s likom iz horor filmova.


Inale, Simon je ranije ove godine odlučio izvaditi filere iz lica iz istih razloga - jer je njegov izgled počeo plašiti njegovog 8-godišnjeg sina Erica.

"Postojala je faza u kojoj su gotovo sve poznate ličnosti stavljale filere. Vidio sam svoju staru fotografiju i nisam se mogao prepoznati. Sada uopće nemam filera u licu", rekao je ovog proljeća.


Simon je u posljednje dvije godine izgubio 10-tak kilograma, a nakon što je 2020. godine slomio kičmu, promijenio je stil života i svoje navike, te sada redovno i vježba.

Ovog proljeća, najavio je i da planira vjenčanje sa svojom 18 godina mlađom djevojkom Lauren Silverman.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.