x

Sin Goce Božinovske se previše opustio tokom vanrednog stanja: Šijan častio djevojku rođendanskom žurkom!

Svoju mangupsku prirodu sin Goce Božinovske i ub.jenog kik-boksera, opasnog Surčinca Zorana Šijana pokazao je i preksinoć na rođendanskom slavlju njegove nove devojke Bojane Rodić.

Mladi Šijan se skinuo go do pojasa u punom restoranu uprkos preporučenim mjerama prevencije od koronavirusa i ponesen muzikom razmjenjivao je nježnosti sa lijepom Bojanom, ne mareći na okolni svijet. Takođe, Mirko je sve vrijeme držao pjevačevu pažnju jer je neprestano naručivao pjesme za djevojku i njihovo društvo.


- Bojana i Mirko su bili toliko pijani da su zaboravili gdje su i da su okruženi ljudima. On i neki njegovi drugovi su poskidali majice i pjevali narodnjačke hitove, a nisu dozvoljavali da bilo ko drugi naručuje muziku iako je restoran bio pun. Bojana je ljubila Mirka dok je on nju grlio i pripijao se uz nju žmureći. Mislim da je u restoranu bila i njena sestra, ali ona se ponašala vrlo pristojno i bila je u ženskom društvu. Šijan je čašćavao pjevača eurima iz džepova punih novcem, koji mu se u jednom momentu rasuo po podu - ispričao je za Srpski telegraf izvor koji se zatekao u restoranu i dodao:


- Toliko je bio pijan da je grlio i ljubio cijelo društvo iako je već opominjan da se ponaša neodgovorno. Jednostavno, on je nezreo, razmažen, Goca mu ne može ništa. Cijeli ceh u restoranu poslije višesatne terevenke je, kako saznajemo, platio Mirko, koji se, prema riječima njegovih prijatelja, opasno zaljubio u svastiku Veljka Ražnatovića, u čijem društvu su se prošle godine i upoznali Bojana i Mirko, koji je u to vrijeme bio u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.