x

ispraćaj uz samo najbliže

Sin Marine Tucaković otkrio detalje posljednjeg ispraćaja majke: Biće samo desetak članova porodice!

Datum sahrane Marinine Tucaković biće objavljen nakon vikenda, rekao je njen sin, tekstopisac Milan Radulović Laća.

Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković preminula je u nedjelju, u 68. godini život, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke, ali i nakon što joj je dijagnostifikovan koronavirus. Marina je posljednje dane života provela u KBC Dragiša Mišović, gdje se borila za život. Porodica je tih dana prolazila kroz agoniju. Kako je Laća govorio za Nova.rs, pristup informacijama o Marininom zdravstvenom stanju je bio ograničen, a situacija se mijenjala iz minuta u minut.


Preminula je u nedjelju veče, a od nje su se nakon toga putem društvenih mreža oprostile brojne kolege i prijatelji. Laća je rekao da Marina nije voljela patetiku i da je njena posljednja želja bila da bude sahranjena bez mnogo pompe i buke. Sahrana će u skladu sa tim biti i organizovana.

„Kako bi se njene posljednje želje ispoštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mjera. Neće biti rukovanja i ljubljenja“, rekao je Laća za Novu.


Napominje da je najvažnije biti pažljiv i voditi računa o zdravlju.

„Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Uljudno molimo sve koji su htjeli prisustvovati sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pjesama, te da se oproste od nje intimno“, rekao je Laća.


Šira javnost će, ipak, imati prilike da se oprosti od Marne Tucaković.

Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumijevanju“, poručili su Milan Radulović, njen sin, ali i suprug, Aleksandar Radulović Futa.


Marina Tucaković je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala hit Dodirni mi kolena koji je doživio brojne prepjeve. Inače sarađuje s muzičarima srpskog govornog područja.

Autorka je tekstova pjesama Cece, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Zdravka Čolića, grupe Zana, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Aca Lukasa, Saša Matića, Miligrama, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Nataše Bekvalac, Olivera Mandića, Slađane Milošević, Harisa Džinovića, Tanje Savić…

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.