x

potvrdila

Sin Viki Miljković želi da postane sveštenik: Pjevačicin nasljednik prisluživao tokom ponoćne liturgije u Hramu Svetog Save!

Pjevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju četrnaestogodišnjeg sina koji je veoma uspješan u tenisu, ali je i veoma posvećen crvki.

Kako sada prenosi Alo, postoji mogućnost da će pjevačicin nasljednik upisati Bogosloviju.

- Andrej se uspješno bavi bijelim sportom i to svi znaju, ali posljednjih godina, iako je tinejdžer, sve više je zainteresovan za crkvu i pravoslavnu vjeru, što u današnje vrijeme nije tipično za njegovu generaciju - počinje izvor i dodaje:


- Viki i Taške su iz tradicionalnih porodica i baš tako su vaspitavali i Andreja. Oni slave sve vjerske praznike, krsnu slavu, poste i pričeste se bar jednom godišnje. Andrej je ljubav prema pravoslavlju sticao od najranijeg djetinjstva. Sa Violetom i Draganom on redovno ide u crkvu i sam sveštenički poziv mu se toliko dopao da je počeo i da pomaže prilikom liturgija. Ovog Božića ispunila mu se velika želja, pa je prisluživao tokom ponoćne liturgije u Hramu Svetog Save - kaže izvor.


Viki rijetko kada u javnosti priča o svom sinu, ali izvor navodi da je jako ponosna na njega.

- Violeta nema potrebu da se miješa u Andrejeve izbore i bez obzira što je još jako mlad, podržava sve njegove odluke i želje. Tako je bilo kada je riješio da se bavi tenisom, tako je i sada kada ga veoma interesuje vjera. Viki i Taške su bili oduševljeni i ponosni na njega kada su ga vidjeli u prisluženičkoj odori sa svijećama kako sa studentima teologije i onima koji se pripremaju za te studije posvećeno pomaže prilikom ovogodišnje božićne liturgije.


- Ne bi me začudilo da se Andrej odluči za Srednju bogoslovsku školu nakon koje bi upisao i Bogoslovski fakultet. Za Viki i Tašketa to ne bi bilo ništa novo, a sigurna sam da bi ga bez razmišljanja podržali u toj odluci - završava izvor.

Viki je kratko potvrdila ove navode.

- To za nas nije ništa novo jer Andrej pomaže u crkvi od treće godine. To je sve šta mogu da vam kažem - rekla je Viki.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.