x

Sin Željka Mitrovića osuđen na 12 mjeseci kućnog pritvora!

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, osuđen je na 12 mjeseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. godine kada je na pješačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godišnju Andreu Bojanić.

Mitrović je osuđen na jedinstvenu kaznu za oba krivična djela: teško djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Mitroviću će u kaznu biti uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru od 19. jula do 4. oktobra 2013. godine.

ŽALBA OCA ANDREE BOJANIĆ NA ODLUKU SUDA

Kako prenosi portal Raskrikavanje, Savo Bojanić, otac poginule Andree, je najavio da će podnijeti žalbu na tu odluku, a taj portal navodi da je žalbu najavilo i Prvo osnovno tužilaštvo. On je izjavio da je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu u slučaju sina vlasnika Pinka Aleksandra Mitrovića "presuda ocu, a ne sinu" i da je riječ o "politički motivisanoj presudi".


Podsjetimo, Mitrović je 18. jula 2013. godine, vozeći džip BMV Ustaničkom ulicom, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra prema Ulici Vojislava Ilića, na pješačkom prelazu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu Bojanić.

Prema navodima tužilaštva, Mitrović je vozio brzinom većom od 81 kilometar na sat, a od siline udarca Andrea je odletjela 29 metara.

Mitrović je pobjegao sa mjesta nesreće, a u policiju ga je odveo njegov otac Željko Mitrović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.