x

Sinan Sakić kida dušu: Pjevač podigao klub Barlotti na noge!

Dugoočekivani nastup Sinan Sakića u nadaleko poznatom klubu Barotti, na oduševljenje mnogih, održan je ove subote, 19. avgusta, a popularni folker je opravdao sva očekivanja. Popularni folker je svojim mega hitovima ušao u dušu mnogih Sarajlija, a publika je pjesme koje su se našle na repertoaru pjevala u glas sa njim. 

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

Da će ovo biti još jedan sjajan događaj u režiji kluba Barlotti, znalo se par dana ranije, pa su uveliko planule rezervacije. Na samu noć koncerta tražilo se mjesto više, a Sinan nije krio oduševljenje na račun sjajnog prijema od strane sarajevske publike. 

 

Noć je protekla više nego fenomenalno,  a kako i ne bi, kada se Sinanovi hitovi iz 80-ih i 90-ih godina pjevaju kao da su jučer ugledali svjetlo dana. Sakić je u svojim pjesmama ostavio dušu, te svaki put to sjajno iznese, pa se u to uvjerio ikrcat Barlotti. Sarajevo ne treba brinuti kada su u pitanju vrhunski derneci, pa tako 26. avgusta u Barlottiju gostuje Armin Bijedić, a prvog dana Bajrama (01.09.) Semir Cerić Koke. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.