x

SINANA VODIMO ODAVDE, VEŽU IH ZA KREVETE: Žena poznatog pjevača objašnjava haos u Kliničkom centru i zbog čega je njihov sin priveden!

Porodica Sinana Sakića došla je u srijedu popodne u Klinički centar u Beogradu, kako bi pjevača izveli iz bolnice u kojoj na internom A odjeljenju čeka na transplataciju jetre. Sinanova supruga Sabina, te sinovi Alen i Ernest za okupljene medije tvrde da su uslovi u kojima Sinan boravi strašni, te da navodno imaju dokaze kako ga u krevetu drže vezanog i da ga čak 18 dana nisu okupali.

- Imam snimke, daću vam. Vežu ih za krevete... Sad svi leže vezani. Sinoć je jedna baka umrla. Tražila je vode. Sinan je mrtav bolestan, čak nekad i dezorjentisan, plakao zbog te bake. Žena od 100 kilograma je bila vezana, nema ko da joj pomogne. Imamo snimljeno kako traži pomoć i kako joj se obraćaju! Ja sam došla zbog svog muža, a toliko toga sam vidjela da mi se smučio dan kad sam se rodila - priča Sabina.

- On je čovjek došao zdrav, popričali smo sa profesorom... Bili smo na odjeljenju gdje se vrši transplatacija, uzeli su mu krv, primili su nas, bili su oduševljeni: "Super, Sinane, biće dvije-tri sedmice pripreme..." Od tog dana, negdje popodne, on je dobio temperaturu, upalio mu se stent, oni su se potrudili da to stvarno saniraju. Sinan je super bio, trebalo je pripreme dalje obavljati - kaže žena Sinana Sakića.

- Ne može magnet da se radi ovdje zato što su te doktorke na klinici i mi moramo njega da trasnportujemo da bismo odradili magnetnu. Kako su ga stavili da leži, pun mu je stomak vode! Znači ne dižu ga uopšte, 18 dana nije okupan! Zamislite kad ne možete ni da se umijete... - priča Sabina i dodaje:

- Medicinske sestre nisu dužne da kupaju pacijente, niti da brinu o njima. Oni su samo tu da kače infuzije. Ne mogu reći, ima vrijednih sestara, ali je tužno da postoji žena koja je godinu i po ovdje i nema konačnu dijagnozu! Ja za 18 dana nisam vidjela...jednom je medicinska sestra krišom odvela da je okupa!

Podsjetimo, policija je Sinanovog sina Ernesta privela pošto je u Kliničkom centru napravio skandal, kada ljekari nisu dopustili da Sinana odvede na snimanje u privatnu kliniku.

- Uhapsili su ga. Djeca su došla gore, ja sam ih zvala, da mi pomognu da Sinana sa krevetom snesemo dole, kad dođe hitna, da ga prebacimo na privatnu kliniku - objašnjava Sabina.

Kako nam je rekla, Sinanovo stanje nije dobro.

- Njemu danima nije bilo dobro. Samo mi je rekao: "Sabina, počinjem da se gubim" - kaže žena legendarnog pjevača.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.