x

Siniša izbacio sina i Draganu Mitar iz stana pa uselio bivšu ženu: Čekao da odu na more, pa zamijenio bravu! Stvari ih dočekale u vrećama! (FOTO)

Siniša Dragutinović navodno je nasilno uzeo od još zakonite supruge Dragane Mitar stan u kojem je živjela sa njihovim sinom Jovanom. Dragutinović je navodno čekao da Dragana ode sa sinom na more, te je preksinoć navodno provalio u stan, angažovao bravara da promijeni bravu i potom izbacio sve njihove stvari na ulicu.

Naime, kako dobro obaviješten izvor navodi, Siniša je sa bivšom suprugom načinio prevaru jer je nedavno svoj stan, koji je ustupljen Dragani i Jovanu, preveo na nju kako bi imao zakonsko pokriće za njihovo protjerivanje.

"Sud je izrekao privremenu mjeru kojom je taj stan dodijeljen na korištenje Dragani i Jovanu zato što su već živjeli u njemu do okončanja parnice za podjelu bračne tekovine. Iako je taj proces i dalje u toku, Siniša je zaobišao zakon i prenio stan na bivšu suprugu Danijelu kako bi izbacio svoje dijete i Draganu", otkriva izvor i objašnjava šta se dogodilo preksinoć.

Kako izvor tvrdi, Siniša je sve vrijeme obilazio oko zgrade u kojoj živi njegova supruga i čekao da ona ode na more, a zatim uđe u stan i uzurpira ga, što je i učinio u večernjim satima.


"Sinišu sam od dana isteka zabrane prilaska svake večeri viđao oko zgrade, jednom prilikom me je pitao da li sam vidio Draganu. Ja ništa nisam odgovorio jer neću da nosim na duši ni tu jadnu ženu ni dijete. Nakon toga je vidio da je ona otišla na more jer je iznijela kofer iz zgrade i onda je krenuo u akciju. Po njemu se vidjelo da je bijesan, a iskreno, nakon svega što sam tu doživio kao stanar zgrade jako se plašim, pa nisam izlazio na hodnik. Šta se dalje dešavalo, zaista nemam pojma, a i ne zanima me jer ja imam djecu, neću da se kačim sa takvim ljudima", tvrdi komšija, koji je zamolio da ostane anoniman.

Naime, sa sigurnosnih kamera u stanu jasno se čuje da Draganin suprug zove bravara da zamijeni bravu, kao i bivšu suprugu i prijatelje da mu pomognu da iznese stvari iz stana. U jednom trenutku navodno se čuje "Kakav sud, sve je sređeno".


Komšije su njegov upad u stan prijavile policiji jer su upoznate sa Draganinim slučajem, te je ekipa izašla odmah na teren. Međutim, Siniša je tada pokazao vlasnički list stana, koji je tog dana postao pravosnažan, te onemogućio policiji da reaguje.

Pozvali smo Draganu Mitar kako bismo saznali šta se sada dešava sa stanom i da li je uspjela da se vrati u isti sa sinom.

"Sve je tačno. Tužiću ga za falsifikovanje dokumenata i uticaja na sud, jer sam stavila zabranu na otuđenje imovine stečene u braku, a on je to nekako izveo. Muka mi je više od nasilnika i svega što proživljavam. Prijeti meni, preti novinarima i svima koji kažu istinu. Ne znam gdje ću sad sa sinom živjeti, pošto mi je onemogućio da uđem u stan, a plašim se da se sukobim sa njim", rekla je zadrugarka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.