x

Sinovac Radeta Rakonjca raznio ljubavnicu i sebe: Crni detalji horora kod Pazove!

Ljubavna drama završila se juče ujutro tragedijom kada je pripadnik novosadskog odreda žandarmerije Pavle Rakonjac (31) iz Stare Pazove ručnom bombom u automobilu marke opel vektra raznio sebe i svoju ljubavnicu Marinu Petković (28) iz Nove Pazove.

Nesreća se dogodila na Vojnom putu između Batajnice i Nove Pazove, uz samu ogradu vojnog aerodroma "Milenko Pavlović" u Novoj Pazovi. Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problem.

- Rakonjac je bio u ljubavnoj vezi sa Marinom, pa se pretpostavlja da je došlo do nekih razmirica koje su dovele do ove tragedije. Naime, Pavle je oženjen i otac dvoje djece, a djevojka mu je očigledno bila ljubavnica - priča izvor upoznat sa ovim slučajem.


Mladi policajac je iz Stare Pazove, gdje je i živio sa suprugom i djecom, a radio je u novosadskom odredu žandarmerije. Prema saznanjima do kojih je došao Srpski telegraf, Marina je radila kao vaspitačica u staropazovačkom vrtiću i bila je vaspitač Pavlovom djetetu.

- Tako su se i upoznali i započeli ljubavnu vezu. Bio je zaljubljen u Marinu i planirao je da se razvede i počne život sa svojom ljubavnicom, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa svojim dečkom. Očigledno je došlo do nekih nesporazuma kada se odlučio na ovako surov potez - priča mladić koji je poznavao Pavla.


Vozilo sa tijelima pronašla je policijska patrola juče poslije devet časova.

- Automobil je bio sa oštećenom karoserijom. A kada su policajci prišli bliže, prizor je bio jeziv. Tijelo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mjestu bili su raznijeti. Pretpostavlja se da je Pavle isplanirao ovaj zločin čim je izabrao ovako zabačen put - dodaje izvor blizak policiji.

Inače, Rakonjac je u žandarmeriju prešao prije oko godinu dana, a prije toga je radio u interventnoj ekipi u Policijskoj stanici Stara Pazova.


- On vodi porijeklo iz Crne Gore, a njegov stric bio je Rade Rakonjac, blizak prijatelj i kum pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Rakonjac je bio i pukovnik Arkanove Srpske dobrovoljačke garde i njegov tjelohranitelj. Rijetko se pojavljivao u javnosti. Hapšen je tokom policijske akcije "Sablja". Njegovo ime spominje se u "Plavoj" i u "Bijeloj knjizi" o kriminalnim klanovima crnogorske i srpske policije. Zvanično, Rakonjac nikada nije osuđivan - priča dobro obaviješten izvor.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.