x

Široko! Ceca odriješila kesu za svadbu vijeka: Pjevačica pukla 120.000 eura za veselje Veljka i Bogdane!

Svetlana Ceca Ražnatović odriješila je kesu za svadbu sina Veljka Ražnatovića, koji se u nedjelju ženi sa vjerenicom Bogdanom Rodić. Kako Kurir saznaje, folk zvijezda potrošila je čak 120.000 eura.

U tu cijenu su uračunati prevoz za članove porodice iz Beograda do Titela, gdje mlada živi, dekoracija, crkva, mladenačka torta, dvije haljine koje će Bogdana da ponese, restoran, muzika, nakit za mladu, pozivnice, darovi za prijatelja i priju, Veljkovo odijelo, „rols-rojs“ u kojem će mladoženja da ide po buduću suprugu, kupovina mlade, Cecine dvije haljine, kao i Anastasijino odijelo i haljina, ali i renoviranje vile u Ljutice Bogdana, gdje će mladenci da žive poslije svadbe.

- Ceci i njenoj porodici je Veljkovo vjenčanje trenutno najvažnije slavlje. Pjevačica želi da sve bude na vrhunskom nivou i uopšte nije štedjela novac. To će biti prava srpska svadba i veselje o kojem će se mjesecima pričati. Međutim, da bi sve to bilo na nivou, neko mora sve to i da plati. Ceca ženi sina i želi da snosi apsolutno sve troškove.


A oni uopšte nisu mali. S obzirom na to da će biti 500 zvanica, Ceca je željela da plati restoran i za goste sa mladine strane, ali Bogdanini roditelji su izrazili želju da i oni učestvuju, pa će snositi troškove za 150 svojih zvanica, a za ostalih 350 gostiju plaća Ceca. Samim tim restoran sa najskupljim menijem će Cecu da košta 35.000 eura - priča naš izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Angažovana je agencija za dekorisanje prostora. Cecina kuća, kao i restoran biće ukrašeni najljepšim prirodnim cvijećem, dok će u sali biti i drveće. Sve je zamišljeno da bude bajkovito i cijena za dekoraciju je 30.000 eura. Pjevačica je nedavno imala i radove u kući, što je koštalo oko 3.000 eura. Iz porodičnog doma ona je organizovala autobus koji će do Titela prevesti članove mladoženjine porodice koji idu po mladu, dok je mladoženja iznajmio luksuzni „rols-rojs“ za 500 eura.


Ceca je ponosna što je snajka izrazila želju da nosi njenu vjenčanicu, ali će, pored te haljine, ponijeti još dvije. Specijalno za mladu se šije haljina na kojoj će da bude 30.000 kristala, čija cijena je 10.000 eura, dok je druga klasičnija i košta 5.000 eura - kaže naš sagovornik.

S obzirom na to da će Veljka i Bogdanu vjenčati Cecin duhovnik u Hramu Svetog Save, pjevačica će učestvovati u darivanju hrama.

- Ceca će dati sigurno 5.000 eura. Tu su troškovi i za Veljkovo odijelo, koje je kupio u inostranstvu za 20.000 eura, ali i Cecine dvije haljine od 10.000 eura i Anastasijino odijelo od 2.500 i haljina od 3.000. Tu je i nakit za mladu od 15.000 eura, kao i darovi za njene roditelje od po 2.500. Kad se podvuče crta, biće oko 120.000 eura troška - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.