x

Sjajan nastup Amara Gileta pred sarajevskom publikom u klubu Barlotti!

Kada je neko na tronu, a još se najbolji spoje, kao što je riječ sa Amarom Giletom - kategorija pjevači i Barlottijem - kategorija klubovi i diskoteke, onda je sasvim jasno kakva erupcija zabave vlada. Popularni pjevač je prethodne noći zabavljao sve goste najpopularnijeg sarajevskog kluba i sve bacio u trans, a kako se i očekivalo, tražilo se mjesto više.

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

Naime, Amar Gile Jašarspahić je ove subote, 29. aprila gostovao u sarajevskom klubu Barlotti, a publici, koja je ispunila objekat do posljednjeg mjesta, priredio je mega žurku, kakvu rijetko koji pjevač zna napraviti. 

 

Uz Giletove, ali i hitove njegovih kolega, koje on uvijek iznese na sebi svojstven način, dernečilo se do kasno u noć. Atmosfera je bila na vrhuncu, a ponude Barlottija su dodatno doprinijele sjajnom raspoloženju mnogobrojnih gostiju. 

 

Naravno, Barlotti i Gile su ispunili sva očekivanja, a mi vas podsjećamo kako populanri klub i ove godine organizuje najbolje maturske zabave, te je vaše samo da se javite na broj: +387 61 172 616. Pored toga, u planu su nastupi Jane Todorović (29.7.), Ane Bekute (5.8.), Đanija (11.8.) i Sinana Sakića (19.8.).

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.