x

Sjajno druženje na sportskom susretu "Zaigrajte basket sa Mirsadom Hadžikadićem"! (GALERIJA)

U sarajevskom parku Hastahana  je održan zanimljiv i nesvakidašnji sportski susret "Zaigrajte basket sa Mirsadom Hadžikadićem". 

Sedam ekipa, mahom mladih momaka i djevojaka, odmjerilo je snage igrajući ulični basket s Mirsadom Hadžikadićem, kandidatom za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.


U finalu su igrale ekipe Svejedno i Čatini čaršijaneri, a pobijedila je ekipa Svejedno. Članovima pobjedničke ekipe, trojici momaka, Mirsad Hadžikadić uručio je prigodne nagrade, poklon bonove vrijedne 50 KM koje mogu da iskoriste za nabavku sportske opreme po vlastitom izboru.


Ovaj sportski susret protekao je u izvrsnoj atmosferi, učesnici su se jako zabavili, a publika uživala u lijepim potezima i koševima. Mirsad Hadžikadić nije krio zadovoljstvo zbog sjajnog druženja i igre s mladima.


U izjavi koju nam je dao najavio je da će u narednom periodu njegove iskre organizovati još sličnih sportskih susreta u drugim sportovima i naglasio značaj sporta za kvalitetan i zdrav život u svakoj životnoj dobi.


Foto: Edin Bičo
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.