x

/ SPORT / NOGOMET

Skandal bivšeg Zmaja: Zvjezdan Misimović osuđen zbog tučnjave u Munchenu

Direktor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (40) bio je u središtu incidenta, koji se početkom godine dogodio u njemačkom Munchenu.

Popularni Miske se u pizzeriji u ovom njemačkom gradu sukobio sa grupom muškaraca, a da ne bi bio sam, pomoć je imao od svoje supruge Stefanije, koja je jednog od učesnika incidenta pogodila kriglom piva u glavu, objavio je njemački Bild, a prenosi portal Sport.

Incident se dogodiou februaru u jednom italijanskom restoranu. Njegova supruga Stefanija je bacila kriglu piva i povrijedila jednog od protivnika. Rečeno je da se svađa nastavljena i u toaletu.

Zbog toga su se akteri tučnjave našli pred njemačkim sudom, a Zvjezdan Misimović će morati platiti kaznu od 10.000 eura (20.000 KM), koji će biti usmjeren neprofitnim organizacijama, dok je njegova supruga Stefanija platila kaznu u visini od 2.500 eura (5.000 KM).

Prema pisanju Bilda, muškarac koji se sukobio sa Misimovićima imao otok na glavi, dok je bivši as Zmajeva završio sa povredom ramenom, zbog čega je morao i na operaciju...

Izvor: radiosarajevo.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.