x

Skandal bokserskog prvaka: Savjetovao kako pretući žene kada zvocaju u karantinu!

Svjetski bokserski prvak u supersrednjoj kategoriji Billy Joe Saunders pokrenuo je pravu buru u Velikoj Britaniji i svijetu svojim komentarom kako treba koristiti ženu umjesto vreće kada vam dosadi u karantinu zbog pandemije koronavirusa.

Mnogim grupama koje se bore protiv problema nasilja u porodici Saundersov komentar nije bio nimalo zanimljiv pa su ga osudili, a vrlo brzo je i sam bokser shvatio šta je uradio.

"Nikad ne bih dopustio nasilje u porodici, a ako bih vidio da muškarac udari ženu, smrskao bih ga u komadiće. Imam kćerku i da neki čovjek samo prstom nju takne, to bi bio kraj. Izvinjavam se ako sam uvrijedio žene, ostanite blagoslovene", napisao je Saunders na Twitteru.


Inače, Saunders na video koji je postao viralan na društvenim mrežama savjetuje nekoliko udaraca koje biste mogli isprobati "ako vam važa žena zvoca, a vi pokušavate biti strpljivi i hladnokrvni, ali nakon šestog dana jednostavno eksplodirate".

Također, u šaljivom tonu je predložio šta da se radi i "ako krene da vam bljuje otrov u lice" te da je "udarcem u vilicu dokrajčite".

.

.

.

.

.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.