x

SKANDAL! LUNA IZDALA SLOBU DA JE PLAĆEN KAKO BI BIO BLIZAK SA KIJOM: Đoganijeva otkrila tajnu između pjevača i produkcije?

Česti izlasci Slobe Radanovića  izvan kapije Zadruge su postali gotovo svakodnevnica, a to je navelo gledaoce da posumnjaju kako dobija instrukcije od strane produkcije. Njegova djevojka Luna Đogani ga je prvo izdala kako je imao tajni poziv sa roditeljima koji su ga nasavjetovali da se kloni Kije, a drži Lune, a sada je u svađi otkrila nove skandalozne detalje. 

Kakvu igru igra Sloba Radanović danima unazad se pitaju ne samo zadrugari, već i svi gledaoci. Svima je postalo sumnjivo njegovo ponašanje prema Luni Đogani i iznenadna bliskost sa Kijom Kockar. Ubrzo su njega i Lunu optužili kako igraju  igru kako bi lakše došli do pobjede, da bi Luna ispala žrtva, a on čovjek prema Kiji. Oni su to demantovali, a Luna je u naletu bijesa otkrila nove detalje. 


Sloba Radanović je na osnovu Luninih riječi optužen kako je plaćen od strane produkcije da bude blizak sa Kijom Kockar. Prije svega, vratićemo se na njihovu raspravu par dana unazad kada joj je Radanović urlao: "Ne mogu da idem protiv ljudi koji su me doveli ovdje. Ti sve znaš, to se ne smije javno govoriti." Ove riječi su nakon Lunine i Slobine sinoćnje rasprave dobile novu dimenziju kada ga je ona optužila da se prodaje za pare. 


Sloba: Ti meni govoriš da se ja prodajem za pare?

Luna: Nisam rekla...

Sloba: Ti si rekla u kazinu danas... Da, zbog para, da ja radim sve zbog para.

Luna: Ajde reci naglas. 

Sloba: Da, evo reći ću naglas. Šta da odam? Jeste, to si ti rekla. 

Luna: To nije moja tajna. 

Sloba: To si ti rekla. Da ja hoću sve zbog para da uradim, ne ja. Znaš. To si ti rekla. Luna Đogani. Toliko o izdaji. Znaš. 

Luna. Hoćeš još ...

Sloba: Tebi se povjerio, svi su saznali tu tajnu ovdje. Toliko o izdajama. 

Pogledajte snimak ispod:


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.