x

za sve je kriv njen kolega

Skandal na društvenim mrežama: Marija Šerifović zvala policiju!

Marija Šerifović našla se usred skandala koji joj je smjestila zasad nepoznata osoba koja je preko društvenih mreža u njeno ime pozivala ljude da uplaćuju novac i učestvuju u „njenoj” nagradnoj igri. Marija je, navodno obećala vrijedne nagrade, od kojih su neke i novčani dobici.

– Dobila sam veliki broj poruka u vezi sa izvesnom nagradnom igrom koju navodno ja organizujem, u kojoj pobjednicima dijelim pare. To je apsolutna neistina. Ja nikakvu nagradnu igru takve vrste nisam niti ću da organizujem. Molim sve da to prijave Fejsbuku, Instagramu ili gdje je već vide. Moj advokatski tim zajedno sa nadležnim organima radi na rasvjetljavanju slučaja – kazala je Marija i ogradila se od prevare.


Kako smo uspjeli da saznamo, mnogi sumnjaju da iza cijele akcije stoji jedan njen kolega.

– Veliki broj kolega se javio da, kao, pomogne Mariji u nedavno onlajn održanom humanitarnom koncertu za malu Minju. Neki od njih su imali najčistije namjere, a neki su samo htjeli trunku medijske pažnje. Pošto se Marija odlučila samo za par kolega, neki su se našli uvrijeđeni, pa nije isključeno da neko hoće da baci ljagu na Marijino ime. Ona se ne bavi nagađanjima, sve je predala policiji u ruke, ali mi sumnjamo u određene ljude – kaže jedan od Marijinih saradnika.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.