x

Skandal na snimanju novogodišnjeg programa: Pojavio se snimak susreta Dragane i Cece! Tačno se čuje šta su rekle jedna drugoj! (AUDIO)

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nakon mnogo godina srele su se oči u oči, i to na snimanju novogodišnjeg programa Radio-televizije Srbije! Naime, u momentu kada je Dragana završila sa svojim dijelom stigla je Ceca, koja je pri ulasku u zgradu i na putu ka studiju tačno naišla na Draganu. Svi okupljeni čekali su da vide šta će da se desi, a onda se Dragana obratila Ceci.


- Dobro veče... Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? - upitala je Dragana.

- Pa ne znam, ti odluči! Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo - odbrusila je Ceca.


- Ja sam odlučila i rekla "Dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste! - odgovorila je Dragana, nakon čega su obe otišle na svoju stranu, bez rukovanja, a kamoli zagrljaja i poljupca.


Podsjetimo, godinama unazad priča se da pjevačice ne razgovaraju, a kao razlog se navodi davni sukob iz vremena dok je Željko Ražnatović Arkan još bio živ.


- Ona i ja nikada nismo bile bliske iz prostog razloga - mnogo smo različite. I život nam je totalno različit, okruženje, prijatelji, ali to nije nenormalno, jer nismo svi isti. Iz tog razloga ne privlačimo jedna drugu toliko da se vidimo - rekla je Dragana jednom prilikom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.