x

Skandal u centru Beograda! Trčao bez odjeće po ulici! Oglasio se pjevač: Bio pod uticajem d.oge?

Šokirani prolaznici Knez Mihailovom u noći prošlog četvrtka na petak pozvali su policiju kada su vidjeli potpuno nagog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom. 

On je uhvaćen, hospitalizovan u Kliničkom centru, a tek naknadno ustanovljeno je da je reč o popularnom modnom kreatoru i stilisti Saši Vidiću. Iako smo svi navikli na njegove više nego oštre modne komentare, ovakav skandal niko nije očekivao.


- Svi smo u šoku. Ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva mjeseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči nag po ulici... Primljen je na odjeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni n.rkotici u krvi, pa je to vejrovatno razlog ovakvog sumanutog ponašanja. Policija je preuzela njegov slučaj, a kad su ušli u stan da izvrše pretres, zatekli su samo dvije stolice. Iako je prije dve godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog dr.ge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju "456 sekundi sa Sašom Vidićem"... Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala Bogu samo da je ostao živ, sve ostalo će doći na svoje - kaže prijatelj slavnog kreatora.


- Jako mi je žao zbog svega što se izdešavalo Vidiću. Nisam mogao ni da pretpostavim tako nešto. Ne mogu da vjerujem da je tako brzo propao i dozvolio sebi da dođe u taj stadijum da trči go nag ulici. Mi nismo u nekom specijalnom kontaktu sigurno godinu dana, ali mi je žao što je ovo dopustio sebi. Dobro je što je odmah hospitalizovan i što je u pravim rukama. Valjda će biti dobro - rekao je Aca Lukas.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Svet, Srbijadanas


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.