x

ovo je krio od svih

Skandalozna i kriminalna prošlost Filipa Cara: Zadrugar otkrio da su mu tri djevojke ab.rtirale, pa ispričao detalje hapšenja!

Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili svoju igru istine u hotelu gdje provode prvu bračnu noć. On je na njeno pitanje "Da li mu je neka djevojka ab.rtirala" ispričao detalje prošlosti za koje javnost nije znala.

- Da li si ti neko ko može da promijeni neke navike koje mene nerviraju - pitala je ona.

- Cijeli život se uči, i ne samo da želim nego i mogu... Želim da idem kući da igram šah sa ocem. Vrijeme mi je i za dijete, ja mnogo volim djecu, skoro mi je trideset, želio bih da sve što nisam uspio u životu, da to dijete uspije - rekao je on.


- Da li je ikada neka djevojka zatrudnila? - pitala je Dalila.

- Da, jedna je imala spontani, druga je htjela da ab.rtira, treća ostane trudna, a ja bio u nekom drugom filmu, živio sam ludo i brzo, nisam bio u dobro filmu. Ona je imala dvoje djece od prije, mi se nešto posvađali, ona je tvrdila da je ne bih bio ozbiljan, ona neće moći da funkcioniše, predstavila je to kao da sam ja sa njom zbog se.sualnog odnosa, a ja nisam bio takav. Preselili se 25 kilometara od kuće, da bih plaćao stan. Bio sam u takvoj priči - rekao je Car.


- Mislim da se nikada nećeš promijeniti - ubacila se Dalila.

- Bio sam u takvoj priči da kada mi zazvoni telefon da moram da idem. Jedan dan dolazim, vidim da nema stvari ništa, od druga uzmem telefon vidim da je ona na stori ubacila pjesmu snima da ide preko granice, drugi dan ne mogu da je dobijem. Treći dan me zove Barbara, kaže mi da je ona u k...u, kaže mi da je njena odluka da ab.rtira, ja joj poslao pare i to je to. Poslije smo bili opet zajedno, ali ništa od toga. Mene hapsila policija i otišao u k...c. Sudbina me nije htjela. Moja majka je strašno bila protiv nje - pričao je Car.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.