x

bila mu ljubavnica

Skandalozna starleta šokirala izjavom o Lečiću: Ne prestaje da ga brani, sada oštro poentirala!

Srpska starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, gostujući u jutarnjem programu televizije “Hepi” pričala je o aferi koju je imala sa glumcem Branislavom Lečićem, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za sil.vanje.

Atina je prije šest godina bez dlake na jeziku priznala vezu sa tada oženjenim Lečićem, a sada je jedna od rijetkih koja ga je podržala prilikom skandala koji danima trese Srbiju.

“On je jedan čovjek koji izuzetno voli žene, nije neko ko može da vrijeđa ili manipuliše sa ženama, on je jedan veliki zavodnik. Veliki je gospodin sa puno manira, izuzetno je nježan prema ljepšem spolu. Ova priča meni ne pije vodu, ne uklapa mi se u više segmenata. Poznajem ga više godina, ne mogu da kažem niti da povežem da bi on to mogao da uradi”, rekla je ona.


Starleta se dotakla i peticije kojom su 17 glumaca izbacili kolegu, koji je osuđen za sil.vanje, iz predstave “Kada su cvetale tikve”:

“Jeste on razočaran, baš taj koji obožava žene, koji nalazi inspiraciju u njima, on je sigurno razočaran trenutno u njih. Nikako ne pije vodu da je Branislav Lečić nekoga sil.vao, to je van svake pameti. Ja sam neko ko izuzetno prati domaću kinematografiju, ali ja za tu ženu nikada nisam čula. Ovo nije dovoljno validan razlog da ga neko isključuje iz pozorišnih predstava, on je vrsan glumac”, govorila je Atina.


Na kraju samog razgovora, Atina je zaključila:

“Lečić je čovjek koji liječi, on nikako nije sil.vatelj. Ja sam prva neko ko nikako ne podržava sil.vanje, ali silovanje ne mora da se odnosi samo na s.ks.”

Da podsjetimo, iako je Lečić vezu sa Atinom u tom periodu na sve moguće načine pokušao da negira, sada joj se javno zahvaljuje što ga je podržala među rijetkima.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.