x

OBEZBJEĐENJE DOLETJELO

Skandalozna tuča Cara i Aleks: Uhvatila ga sa Majom pa skočila na njega kao razjarena zvijer, a on počeo da je davi, jezive scene!

Aleksandra Nikolić je vidno iznervirana jer je saznala da Filip Car i Maja Marinković provode veče zajedno uletjela kod sada već bivšeg dečka i napravila nikad žešću scenu.

Ono što je zatekla nikako joj se nije dopalo, te je bez premca naskočila na Cara i napravila totalnu pometnju.

- Vodi je napolje. Zbog ovoga neću nikad sa njom biti u životu. Vodite je napolje. Ona nije normalna. Vidim joj po očima. Sedim sa njom i pričamo o tebi. Ništa nismo radili. Molio sam te svako jutro da ne radiš ovo bez razloga. - govorio je Car.


- Šta si mi obećao? Ovo je razlog, ona je razlog. Nisam luda, vidiš da nisam luda. - rekla je Aleks.

- Ti ovo radiš na silu. Pusti me na miru. Plačeš tu na silu. - kazao je Car.

- Mogu da ti ulećem kad hoću. Lagao si me sve ovo vrijeme. - nastavila je Aleks.


- Sve sam ti progutao. K.... za pare, preko toga sam prešao, samo da bi bio sa tobom. Da ti mene gađaš i grebeš. N.... si mi došla u etno selo. Pet puta u tri dana me napadaš. Čaša vina u glavu, svaki dan trpim ovo. E sad ćeš biti žrtva. Sad ću tek u..... Zadnji put sam u životu izgreban. Došla tu njače bez suza. - pričao je Car.


- Klošaru jedan, ni moj otac ne nasrće na mene. Jel te nije sramota na ženu da nasrćeš. Usnu si mi rascijepao. Za ovo ću da te tužim. Ti nemaš onu stvar. A gdje ti je k...... Zato si i nervozan i nasilan. Dođi da vidiš šta si mi uradio. A gdje ti je Marinka? I Elena? - rekla je Aleks.

Video pogledajte ovdje

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.