x

Skandalozno: Ana dotjerala liniju pa šetala Bijelim dvorom u gaćama, halterima i perju! Mala sladak život voli!

Ana Nikolić je, kako bi pokazala zanosnu figuru, pozirala ispred Bijelog dvora, i to u donjem vešu, halterima, perju i s bujnim dekolteom, što je izazvalo šok u javnosti.

Fotografije iz Bijelog dvora je objavila na Instagramu, gdje je napisala da uživa u radu i da je: "Mala sladak život voli, neće da je ljubav bol", ali nije navela ko je autor fotografije i s kim je radila ovaj editorijal.

Takođe je objavila i video na Instagram storiju, gdje je pokazala kako izgleda iza scene, ali nije navela ko je stoji iza kamere.

Nikolićeva je time praktično oskrnavila ovaj spomenik kulture na Dedinju, koji se nalazi u vlasništvu države i koji je zaštićeno kulturno dobro.


Za potrebe snimanja novog spota, ona je iznajmila prostorije Bijelog dvora, koji je dat na korištenje prijestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću i njegovoj porodici. Svakako, poznato je da dvorski kompleks može da se iznajmi za specijalne potrebe, a tamo se često organizuju i umjetničke izložbe, dobrotvorne večeri i kulturni događaji.

Ana je rentirala kompleks na Dedinju prije nekoliko dana za potrebe snimanja novog spota, ali se nije pridržavala pravila! Nismo sigurni da li je pjevačica uopšte svjesna na kakvu je lokaciju došla da snimi kadrove za video, pa je pozirala u nepristojnim pozama i još nepristojnije odjevena, piše Kurir.


Nikolićeva je očigledno željela da pokaže svoju figuru, koju je, konačno, nakon napornih vježbi, korigovane ishrane, ali i posjete estetskom hirurgu, dovela do savršenstva. Da stvar bude još gora, ona je pozirala u više nego izazovnoj pozi - diskretno je sklonila ogrtač s tijela kako bi se vidjele njene „nove noge“, dekolte, ali i gaćice!

Ana je ovom fotkom zapalila društvene mreže, pa je većina njenih pratilaca na Instagramu bila oduševljena ovim pjevačicinim potezom. Uglavnom su se svi fokusirali na njen izgled, pa je malo ko primijetio da se slikala na spomeniku kulture. Ipak, bilo je i onih koji su opleli po njoj i poručili da je ovaj njen potez sraman.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.