x

SKANDALOZNO! ĐOLE ĐOGANI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo zašto se Luna skroz PONIZILA, a Kija je NEMORALNA! A ono što je rekao o JK i CECI je tek ŠOK!

Đole Đogani, inače Lunin stric, ne prati redovno rijaliti Zadruga, ali uspijeva da bude u toku i ohrabri brata Gagija.

“Svaki dan sam u kontaktu sa Gagijem, on se potpuno vratio u normalu, on je sada ne drugi već treći čovjek, stabilan je, i to mi se sviđa. Doduše, boli ga i mori ta situacija oko kćerke, ali stojički sve izdržava. Išao je ranije na savjetovanje kod psihologa, a pomaže mu i kad se sjeti kako je njemu bilo u rijalitiju”, kaže Đole.

A kako ti komentarišeš Lunu? 

“Ja je kao stric volim, ona je divna osoba. Ne daj bože samo da poslije rijalitija psihički oboli, ali mislim da je jaka. Ona se zaista zaljubila, ali postoje neki ljudi koji to ne razumiju, pa pljuju i omalovažavaju i Anabelu i upućuju im razna pogrdna imena. Napadni djelo a ne ličnost, to je u psihologiji veoma bitna stvar.”

Djelo rasturanja braka Slobe i Kije?

“Da li vi mislite tako?! To nije djelo. Ljubav je osjećanje koje razara, ubija. Kada se čovjek zaljubi, on je u stanju da se ponizi jer ga to udara u centralni nervni sistem. Drugo, Slobu niko nije natjerao da bude sa njom, znači nije njena krivica.”


Koje je tvoje mišljenje o Kiji?

“Ona je ušla u rijaliti, a imala je nekog dečka napolju, pa kako sad to? Kija nije moralna, a onda neko kaže: ‘Pa Sloba je prvi počeo.’ Ja kažem – pa šta, ona je druga. Lunu podržavam i mislim da ništa loše nije uradila. Sve vrijeme je sa jednim dečkom i intenzitet njene ljubavi isti je i kad se svađaju.”

Ali Sloba je javno varao ženu.

“Pa i Kija je javno imala s*ks sa Filipom u toaletu. Sve se čulo. Pa i Janjuš je oženjen i ima djecu, pa svašta radi sa Anom u krevetu.”

A da se tvoja kćerka sutra zaljubi u oženjenog?

“Kakve veze ima ako je oženjen, ja nemam predrasude.”

Sloba se dopisivao sa mnogim djevojkama dok je bio u braku, možda i Luni uradi isto?

“Ništa nema garanciju za ceo život. Niko ne može da zna hoće li oni biti zajedno i posle rijalitija, ali neka uživaju sada.”

Jesi li gledao s*ks Lune i Slobe?

“Nisam, ja to ne gledam. Zadrugu sam gledao ukupno skoro sat vremena otkako traje.”


Ali Zadruga te je pomirila sa Anabelom?

“Ona mi je prišla i zagrlila me poslije devet punih godina. Imali smo neke nesuglasice odranije, kada su se ona i Gagi razvodili, ali ne bih o tome. Anabela je divna majka i Luni i Nini. Borila se i da izguramo Gagija na pravi put i uspjeli smo, on je više od dvije godine strejt.”

Pojavio si se nedavno u Breninom dokumentarcu…

“Radio sam koreografiju za film ‘Hajde da se volimo’, i sa više od 60 mojih igrača išli smo na nastupe po bivšoj Jugoslaviji. Mi smo išli autobusom, a ona je jedina išla kolima. Dolazila je sa Bobom Živojinovićem, ali tada su krili vezu, a ja sam znao sve.”

Ti si ih prikrivao?

“Da, ja sam znao, ali sam ćutao. Znao je i Raka Đokić, i on je ćutao. Brena je tada imala najačeg menadžera svih vremena, a sada je tu Saša Popović.”

Jel JK najveća zvijezda u Srbiji?

“Meni je ona uvijek bila najbolja jer ima sve komponente, pod jedan – pjevanje, pod dva – izgled i pod tri – scenski nastup, koji je veoma bitna stavka. Ja bih joj za izgled i za scenski nastup dao 10, a za pjevanje devet, tako da ona ima 29 poena. Svako drugi bi pored nje izgubio .

I Ceca?

“Pazi, Ceci mogu da dam za pjevanje i za izgled 10, ali za scenski nastup šesticu. To je profesionalno viđenje stvari, kao da sam žiri.”

Jel ti bude žao kada Karleuša napada Viki u Zvezdama Granda?

“Mislim da se oni dogovaraju. Zvezde Granda su veliki šou u kojem je glavni žiri, a ne pjevači koji se takmiče.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.