x

SKANDALOZNO: Je li Željka Jurišić rasturila brak suprugu koji je ostavio ženu i sina?!

Kada se u Zvezdama Granda pojavila 39-godišnja Željka Jurišić iz Živinica, malo ko je ostao ravnodušan njenim vokalom. Šemsina nasljednica, kako je zovu, muzikom se profesionalno bavi preko 20 godina, a s prvim pojavljivanjem u muzičkom takmičenju postala je jedna od glavnih favoritkinja.

Ipak, vrtoglava popularnost nosi i svoje negativne strane, pa se o Željki već sada mogu čuti svakojaki komentari koji joj baš ne idu u prilog. U Živinicama se priča da je rasturila brak sadašnjem suprugu Idrizu te da je on ostavio ženu i dijete kako bi se oženio Željkom.

 

S druge strane njih dvoje tvrde da su to samo izmišljotine.

 

– Svjesna sam da će sada biti dosta laži o meni ali mene to ne zanima previše. Idriz je bio prije oženjen, a to što on ima iza sebe razvod braka nema nikakve veze s nama. Nisam ja kriva što se razveo. Danas se mnogi razvode pa tako i on, učinio je to jer je imao problema a ne zbog mene. Dakle smiješne su priče da je na ulicu istjerao ženu i dijete, to isto dijete živi s nama, kaže nam Željka.

 

I Žejkin suprug Idriz ponovio je ono što je pjevačica već rekla.

 

– Imao sam problema u braku i zbog toga sam se razveo. Mali živi s nama, mi smo već tri-četiri godine zajedno, i hvala Bogu sve je odlično. Željka nije razlog mog razvoda – bio je kratak Idriz.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.