x

Skandalozno ponašanje Đorđa Davida: Htio da legne u maskirnim pantalonama u bolnički krevet!

Đorđe David prekjuče je saznao da je pozitivan na koronavirus, a da je ovu informaciju teško prihvatio, govori njegovo skandalozno ponašanje u KCS, gdje je smješten. Roker je, kako saznajemo, htio da u bolnički krevet legne u svojoj garderobi - maskirnim pantalonama, jakni i vojničkim čizmama.

David je u srijedu objavio na Instagramu da se testirao na kovid-19, a u četvrtak je saznao da je pozitivan, i to odmah objelodanio. Da mu ovo saznanje teško pada, potvrdio je i sam, ali ono što malo ko zna jeste da je pjevač pravio probleme osoblju Kliničkog ventra Srbije, na pulmologiji.

Kako kažu naši izvori, David je najprije primljen na njihovo Treće odjeljenje, gdje su mu radili testiranje, a kada je ono bilo pozitivno, trebalo je da se preduzmu sljedeći koraci. Plan je bio da se pacijent pošalje na Drugo odjeljenje pulmologije, a medicinske sestre su ga ljubazno uputile kako i šta treba da uradi. Naravno, rokeru je rečeno da mora da skine svoju garderobu i obuče pidžamu prije nego što uđe u bolničku sobu, što je on odbijao.


On nije htio da skine svoje maskirne pantalone, vojničke čizme i jaknu, po kojima je prepoznatljiv, i da obuče odjeću namijenjenu za ležanje u bolnici. Sestre i ljekari su mu objasnili da je to neophodno, da je bitno da sve oko njega, uključujuci i garderobu, bude čisto i sterilno, ali je on uporno pokušavao da ih ubijedi da mu je bolje i udobnije tako.

Osoblje pulmologije je pjevaču željelo da izađe u susret, pa su mu ljubazno rekli da će sačekati ukoliko ima nekoga ko može da mu donese lične stvari i njegovu odjeću za spavanje. Kada je vidio da nema kuda, pristao je da obuče pidžamu i smjestio se u krevet.


Inače, odmah nakon što je stigao u sobu muzičar se javio svojim fanovma i požalio se na bolničke uslove. U momentu kada je svima teško i kada su uplašeni za svoje živote, on je dodatno zabiberio i pokazao averziju prema zdravstvenoj ustanovi.

- Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam kovid-19! Ne kapiram.... očajan sam. Virus će da prođe. Ali... bolnica!!! Pakao!!! Kao da si u zatvoru!!! U vojsci! Ljudi, čuvajte se. Molim vas - napisao je David, koji se nije javljao na naše pozive, piše Kurir.

Podsjetimo, roker je u srijedu objavio da je radio test na koronavirus jer ima upalu pluća, a poslije testa je za TV Prvu iz bolnice rekao da stravično kašlje.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.