x

MININ BIVŠI PAO NA DRAGOJEVIĆKU

Skida mi zvijezde sa neba! Dalila konačno razvezala jezik o novom dečku, priznala da nije štedio na njoj, a evo kako su se upoznali!

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević izgleda da uživa u vezi sa bivšim dečkom Mine Vrbaški, Lukom Nikolićem, a sada je konačno progovorila o njihovom odnosu.

- Je l' rođeni Beograđanin? - pitala je Sanja

- Jeste. Zajedno smo mjesec dana - rekla je Dalila.

- Ko kome skida zvijezde s neba? - pitala je Marinkovićeva

- Pa oboje - rekla je Dalila.


- Ko je kome prvi prišao? - pitala je Sanja

- On je meni prvi prišao, u Budvi je to bilo. Gledao je Zadrugu i pustio mi je poruku, a slučajnost je bila što smo bili u istom hotelu u Budvi i poslije toga je uradio jednu prelijepu stvar u klubu. Trebao je da izađe u drugi klub i onda mi je pustio poruku i kad sam mu rekla gdje ja izlazim rekao mi je da je to mjesto gdje idu djeca, ali ja sam htjela tamo da idem jer je gostovala pjevačica koju mnogo volim. Kad sam ušla u klub vidjela sam ga kako on ulazi i bio je iza mene za stolom. Onda mi je poslao ruže, prave ruže, sve ruže od gospođe koja je prodavala i cijelu noć smo se dopisivali iako smo bili jedno naspram drugog - rekla je Dalila.


- Ima novca da kupi sve ruže - rekla je Snežana Dakić.

- Ima sve, hvala Bogu. Oni meni ne dozvoljavaju da budem romantična - rekla je Dalila.

Podsjetimo, Luka Nikolić poznat je javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, a sada već neko vrijeme uživa u ljubavnoj romansi sa Dragojevićkom.

.

.

.

..

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.