x

Skinula 30 kilograma i nabacila novog frajera: Ana Nikolić dobra kao zdravlje! Ljudi, je li ovo realno?

Ana Nikolić proslavila je rođendan sa 30 kilograma manje i novim dečkom! Pop zvijezda je u petak uveče napravila žurku za pamćenje u jednom beogradskom restoranu, a pojavila se u top formi, držeći za ruku nepoznatog muškarca.

- Ana je na slavlje stigla oko devet uveče odlično raspoložena. Došla je u pratnji nepoznatog muškarca. Nikome nije poznato ko je on i da li su u vezi, ali se cijelo veče nisu razdvajali. Poslije žurke su zajedno otišli iz restorana i uputili se u nepoznatom pravcu - kaže dobro obaviješten izvor.

Osim novog dečka, Ana se na rođendanu pohvalila i novom stesanom figurnom.

- Nosila je te večeri crnu haljinu sa dubokim šlicom, u kojoj je do izražaja došlo njeno izvajano tijelo. Za godinu dana je izgubila ukupno 30 kilograma, a namjerava da liniju dovede do perfekcije - priča izvor i dodaje:


- Posljednjih mjeseci naporno je vježbala i prolila litre znoja u teretani. Osim toga, drastično je redukovala ishranu i izbacila masnu hranu i slatkiše. Sada ima 65 kilograma, a želi da skine još desetak kako bi vratila liniju iz najboljih dana.

Anin bivši muž Stefan Đurić Rasta nije došao na njen rođendan jer je te večeri imao nastup u Švedskoj.

- Rasta je nije pozvao ni da joj čestita rođendan, ali nju to nimalo nije potreslo. Raskrstila je snjim i jedino zbog čega održavaju kakvu takvu komunikaciju jeste njihova kćerkica Tara - objašnjava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.