x

prebacuje svu krivicu na nju

Skinula je burmu i rekla da više nemaš ženu: Mina otkrila Ša detalje razgovora s njegovom Ivanom, on opleo po njoj!

Mina Vrbaški došla je do garniture gdje su sjedili Filip Car, Vladimir Tomović i Nenad Aleksić Ša, koji je želio da sazna detalje razgovora sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić.

- Nemaš više ženu, to samo mogu da ti kažem i rekla mi je da ti to kažem - rekla je Mina.

- Da nemam više ženu? - pitao je Ša.

- Sklonila je burmu sa Instagrama i tako su novinari saznali. Stvari će da ti kupi da se tvoji ne bi trošili, ali to ne znači da ste zajedno. I rekla je da ćete popričati kada izađeš, ali da nikada nećete biti zajedno. Prvo mi je rekla da ti ne kažem ništa, da vidi dokle ćeš da ideš, i onda dva dana prije mog ulaska je rekla ovo - otkrila je Vrbaški.


- A dokle ja to idem? - pitao je Ša.

- Ona vidi to što vidi između tebe i Tare - govorila je Mina.

- Ako je Ivana tako poslije svega, nešto mi je to... Ne znam. Ja nemam ženu što sam blejao sa nekim? Svaka čast. Svaka joj čast poslije 7 godina... Ja moram da saznam šta je istina - dodao je reper.

- Ja sam sve gledala klipove, kada joj pokazuješ u garderoberu da je voliš, ona kaže: "I ja tebe". Onda kad priđeš i kažeš da ti fali. Ti očigledno nisi svjestan. Sve postoji na portalima - istakla je Mina.


- Šta ja radim? Šta ja radim loše? - pitao je Ša.

- Tvoja žena je tebi odbila poziv, ona nije htjela sa tobom da se čuje. Rekla je da ne bježiš, jer ispadaš smješniji i da nema potrebe da izlaziš zbog nje - govorila je Vrbaški.

- Ako Ivana tako odustaje od braka, onda joj svaka čast. Užas, tek tako odlazi. Želim da znam sve. Ja ništa ne radim - nastavio je reper.


- Ja sam gledala sve, ne možeš da pričaš. Eto što pričaš da ništa ne radiš, druženjem sa Tarom si doveo to toga - pričala je Mina.

- Kakva je to žena koja ne stoji iza muškarca? Ja ništa ne radim, ušao sam u rijaliti. Ne j..em, ne ljubim. Boli me bre k..ac, mora da mi bude podrška - pobijesnio je Ša.


- Ša, radiš, ta prisnost... - govorila je Vrbaški.

- Nije Ivana ta kriva, ne mora da ti bude podrška - istakao je Tomović.

- Da me ostavi zbog prisnog odnosa, gde ja nikoga ne j...m, ne ljubim... - nastavio je da bijesni Ša, koji je otišao do pušionice.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.