x

Produžili suspenziju

Škoti donijeli odluku: Bez fudbala najmanje do 10. juna

Fudbalski savez Škotske početkom pandemije koronavirusa donio je odluku da se fudbal u škotskom Premiershipu neće igrati najmanje do 30. aprila.

Situacija u Ujedinjenom Kraljevstvu je dosta haotična što se tiče širenja pandemije, a zbog toga su sve šanse da će prekid sportskih takmičenja trajati duže nego što se to očekivalo.

Prvi su reagovali Škoti koji su večeras objavili da je produžena suspenzija svih sportskih takmičenja uključujući i Premiership. Prema novoj odluci fudbal se neće igrati u Škotskoj najmanje do 10. juna.

"Poruka je sasvim jasna. Vladine preporuke su da je najbitnije zdravlje i da nema sada smisla počinjati treninge jer se uslovi nisu stekli. Odluka je da se fudbal ne igra najmanje do 10. juna, a nastavit će se kada se steknu svi uslovi za to", poručili su iz škotskog FA.

Što se tiče situacije u Engleskoj tu još uvijek traje odluka do 30. aprila. Kako piše BBC neće se raspravljati od produženju suspenzije fudbalskih liga dok se ne održi sastanak UEFA-e koji je zakazan za 23. april.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.