x

popustile mu sve kočnice

Skupo će te koštati sve to: Mensur glumi opasnog baju u Zadruzi, zaprijetio Irmi! Žestoka svađa u Bijeloj kući!

Irma Sejranić se nije složila sa mišljenjem Mensura Ajdarpašića da on ne kontroliše Milicu Veselinović, kao i ona njega.

- Nije došao na moj rođendan, samim tim mi je dao do znanja neke stvari. Ako me nešto ne žulja, ja fino dođem. Ovako, samo su pokazali ko su i šta su - rekla je Irma.

- Što bih došla kod nekoga ko hoće da mi rasturi vezu? - odgovorila je Milica.

- Ova mala beštija. Zašto on ako je siguran u nju ne pusti da šeta sama? On je počeo da je kontroliše, jer je svjestan svega - nastavila je Sejranićeva.


- Zapamtiću ti tu riječ beštija. Skupo će te koštati sve to - zaprijetio je Mensur.

- Volim ove mangupe na baterije, da li ti misliš da meni možeš nešto? Znaš li ti sa kim pričaš? Sad si mi tek rat objavio. Ona manipuliše njime. Što mu je odmah uletjela u krevet? Da obilježi teren. Mala svjesno radi sve! Jedva čekam da se ona okur.ži malo, a on će tad da mi se izvini - odbrusila je Irma.


- Ja nisam došao ovdje da ulivam strah... - govorio je Ajdarpašić.

- Hahaha, koliko si opasan, evo svi smo se nasmijali - odbrusila je pjevačica.

- I meni je prijetio prije neki dan da će mi glavu nešto kao balon, kad budemo išli u studio ili nešto - ustao je Ante.


- Ono što Mensur radi, stavlja okove oko nje - ubacio se Lepi Mića.

- To je patologija - istakla je Irma.

- Zna je osam dana, a priča da će se obračunavati sa ljudima u spoljnom svijetu zbog toga. Mensure, ja te poznajem odlično. Ti ovdje zadaješ strah ljudima na kvaran način. Ko mi prijeti ovdje, neka mi se na..ši k...a! A ovi su svi p...e što ćute - poručio je pjevač.


- Mićko, tako je! Sve su p...e! - dodala je Sejranićeva.

- Mensuru paše što mi "napadamo" Milicu, ona ispada kao neka žrtva, a on njen zaštitnik - istakao je MC Damiro.

- Ja sam se sa Milicom družio u karantinu, od kad je ušla u vezu sa njim, odjednom nema ničega, kao da ima strahopoštovanje prema njemu - ustao je Petar Vasić.

- Ona se druži sa pravim momcima, da ste pravi momci, družila bi se sa vama - odgovorio je Mensur.


- On je za nas rekao da smo svi mali... Ja ne smatram da smo mali. Čim to kaže, ja moram da ustanem i da kažem kako je. Kako mu je pasalo u "Zadruzi 3" da jednu djevojku svi napadaju, a on je brani, tako i ovdje, zarad boljeg plasmana. on je pametan i inteligentan dečko. Ja mislim da Mensur nikad u spoljnom svijetu ne bi bio sa Milicom. Zna šta je sve radila sa Anteom u karantinu, to sve trpi. Samo mi nije jasno, ovako te gledam u oči. On ti je sve ono izgovorio, bio je sa njom. Poslije Antea, odmah su bila dvojica kod nje do 8 ujutru. Eto ti. Ovo odgovara Mensuru, da bi bio heroj - govorio je MC Damiro.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.