x

Slabo je to, samo 30.000 dolara? Američki novinar ne prestaje da vrijeđa Đokovića!

Novinar Njujork tajmsa ima „pik” na Novaka Đokovića i to svima jasno stavlja do znanja. Rotenberg koji je poznat kao sjajan poznavalac tenisa, svaki potez najboljeg tenisera svijeta prokomentariše javno i u isto vrijeme ga osudi.

Sklon kritici, ali i izvrgavanju rugla prema svemu što Nole radi, Rotenberg ne pušta gas, već skoro svaki dan uputi poneku novu otrovnu žaoku ka Srbinu.

U karantinu smo bili svjedoci Rotenbergovih napada na Tviteru kada je omalovažavao Đokovićeve „lajvove” sa Persijancem Šervinom Džafarijehom, a sada je „udario” na Srbina zbog inicijative da pomogne slabije rangiranim teniserima, piše Blic.


Najbolji igrači su donirali po 30.000 dolara za slabije rangirane tenisere na ATP listi i tako pokazali solidarnost prema onima koji ne zarađuju puno, a tenisu su posvetili život.

– Đokovićev plan bio je da donira 30.000 dolara, a on je u karijeri zaradio više od 100 miliona. Otprilike je to polovina onoga što bi zaradio za poraz u prvom kolu Australijan opena – rekao je Rotenberg za „Tennis Majors”.

Rotenberg je bio još žešći.


– Umjesto toga osvojio je Australijan open, osvojio tri miliona i samo želi da donira 30.000. To je prilično slabo za najbolje igrače. Sistem donacija bi trebalo da bude mnogo bolji – poručio je.

Podsjetimo, Đoković nijednog trenutka nije odgovaro na prozivke Amerikanca.

Najbolji teniser svijeta se trenutno sa porodicom nalazi na odmoru u Vrnjačkoj banji, a što se tiče bogatstva, kada ga Rotenberg već pominje, valja napomenuti da je Forbsova lista najbogatijih sportista osvanula tokom vikenda, a Đoković zauzima 23. mjesto.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.