x

MNOGO JE NAVALENTAN

Slađa otkrila tajnu mršavljenja: Đani me mnogo troši, naporan je! Samo bi da vodimo ljubav i ništa više!

Slađa Trajković je, kako kaže, uspjela da se posljednjih godinu dana "steše" tako što jako često upražnjava intimne odnose sa mužem Đanijem.

Neki ljudi jednostavno znaju kako da spoje lijepo i korisno! I evo kako možete da nastavite da jedete sve što želite - a da opet budete fit.

- Nikad u životu nisam jela više. Jedem sve što je na dnevnom meniju, odnosno sve što spremim. Ono što jedu djeca, jedem i ja. U našoj kući nema zdrave hrane - kaže Slađa.


- Mada, moram priznati da se dosta krećem i da sam aktivna, pa sam možda više zategnuta nego što sam izgubila kilograme. U posljednjih godinu dana skinula sam nekih desetak - kaže folkerova supruga i onda prelazi na suštinu. Evo, Đani dobacuje da intimni odnosi čine čuda. Mnogo me troši. Naporan je i navalentan. Mnogo traži. Znači, samo vođenje ljubavi i ništa više - rekla je Slađa.


U telefonski razgovor se onda ubacio i Đani, koji je u svom stilu dao objašnjenje.

- Pa, nego kako, hvala Bogu. Za dijetu se obratite meni. Kod mene samo odnosi i ništa više. Je li tako, ženo moja? Ma, meni je moja žena najljepša i najzgodnija, bez Slađe nema ništa - zaključuje Đani.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.