x

Slađana Mandić se družila sa novinarima u Sarajevu i predstavila novu pjesmu! (GALERIJA)

Slađana Mandić, nakon velike promocije singla “Kap u moru“ u Beogradu gdje su je podržale brojne zvijezde, među kojima i Lepa Brena i Željko Samardžić, jučer je upriličila druženje sa novinarima u Sarajevu i predstavila novu pjesmu. 

U ugodnom ambijentu sarajevske „Taverne” pripadnicima sedme sile pored atraktivne plavokose pjevačice obratio se i Jala Brat, koji je autor pjesme uz Bubu Corellija. U videozapisu za pjesmu „Kap u moru“, koji je režirao Haris Dubica, Mandić se pojavljuje u roze trikou, gdje je pokazala zavidnu liniju izvajana kao barbika, a predstavnici medija imali su samo riječi hvale za njen izgled i novu pjesmu.

- Najprije, hvala vam dragi prijatelji koji ste došli ovdje na druženje. Ne bih pričao ništa previše, samo bih ukratko pohvalio Slađu. Radili smo sa mnogo zvijezda, ali Slađa je jedinstven vokal i to su već mnogi prepoznali- rekao je kratko jedan od autora pjesme Jala Brat.

 “Kap u moru“ je treći singl koji ujedno najavljuje i novi album Slađane Mandić, a koji će publika imati priliku čuti do kraja godine. Slađana je ovom prilikom pored predstavljanja pjesme i spota najavila i zajednički nastup s Arminom Bijedićem, koji je zakazan za 6. april u sarajevskom klubu My Face.

- Kada sam čula pjesmu, to je bilo to. Pjesma je zaista posebna. Zbog velike popularnosti autora Jale Brata i Bube Corellija nisam je željela prvu objaviti, već sam malo sačekala i uradili smo je nakon pjesama „Drhatala, ginula“ i „Osluškujem“. Pozvala bih vas i da se 6. Aprila na dan grada Sarajeva družimo sa mojim dragim kolegom Arminom Bijedićem u My Face-u- kazala je pjevačica.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.