x

bizarni slučaj prije par dana zgrozio javnost

Slađu Petrušić je prije par dana centrom Zagreba na lancu vodio TikToker Croatos!

Slađa Petrušić nema mjeru, pa je izmislila vlastitu smrt. Bivša zvijezda rijalitija Parovi je na svojim društvenim profilima objavila vijest o smrti, da bi se kasnije ispostavilo da je to laž. Sama se javila da je živa ubrzo nakon što je raskrinkana da su njene navodne fotografije iz bolnice zapravo skinute s interneta i tuđe.

Da je spremna na sve da izazove pažnju, vidjelo se po tome što je izmislila smrt. Međutim, vidjelo se i prije par dana budući da je Slađa Petrušić bila "zvijezda" snimka koji je završio u svim hrvatskim medijima, pa čak i na Dnevniku. Naime, snimak gdje muškarac na lancu vodi ženu koja hoda kao pas je brzinom svjetlosti obišao društvene mreže, a ubrzo je ustanovljeno kako su na istom upravo Slađa Petrušić i uspješni TikToker "Croatos".


Slađa i TikToker "Croatos" su bizarnim snimkom izazvali burne reakcije, a TikTok im je ubrzo blokirao sporni snimak. 

Podsjetimo, vijest da je preminula, Slađa je objavila na svojim društvenim profilima uz riječi: 


- S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi, jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno. Molimo novinare da nas ne zovu jer nikada nismo bili dio javnog života, a isto tako bila je to i Slađina želja pa ispoštujmo. Hvala Vam na razumijevanju.

Šta je imala za cilj izmišljanjem vlastite smrti poznato je samo Slađi. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.