x

Slavica Ćukteraš poslije 17 godina progovorila o Zvezdama Granda: Prozvala Popovića, pa otkrila koga bi postrojila!

Pjevačica Slavica Ćukteraš postala je poznata javnosti 2003. godine kada se pojavila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.  

Ekipu u kojoj je bila ona činili su još i Bane Mojićević, Tanja Savić, Steva Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić, a mnogi i danas tvrde da su oni promijenili mnogo toga u muzičkoj industriji.

Poznato je da su ove sezone “Zvezde Granda” imale gostujuće članove žirija, među kojima su se našli i bivši učesnici ovog takmičenja, Slavica je rekla da bi se odlično snašla u ovoj ulozi.


“To takmičenje je meni promijenilo život u svakom smislu te riječi, a popularnost koju sam dobila uživam i danas, iako sam napravila pauzu kako bih se posvetila porodici. Drugačije je vrijeme bilo kada se moja ekipa takmičila, mi smo bili pioniri u svemu tome i niko ne može da kaže da nismo napravili revoluciju”, kaže Slavica.

Iako je za nju takmičenje završeno prije 17 godina, Slavica je nastavila da prati Zvezde Granda i priznala nam je da bi voljela da se nađe u ulozi člana žirija.


“Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, vidjela sam da je bilo gostujućih članova žirija i, iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila. Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu! Znam da je sada promijenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sljedeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se", našalila se pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.