x

prelijepo

Slavlje u domu Šake Polumente! Pjevač postao deda, rodila se djevojčica: Njegovoj sreći nema kraja, čestitke samo pristižu! (Foto)

Pjevač Šako Polumenta je postao deda, a tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj je napisao:

"Kada se dobije unuka, onda cijeli svijet je tvoj. To je poseban život, pa eto da se prisjetimo i ovjekovječimo trenutke koji znače život, stvarnost, domet i cilj", napisao je Šako.

On je, takođe, na svom Instagram storiju objavio fotografiju i napisao:


"Dobro došla Iria", napisao je on.

Rukometaš Aleksa Kolaković, oženio je Rijanu mlađu kćerku Šaka Polumente.

Pjevač je teška srca, ali ipak zadovoljan zbog sreće svoje mezimice, Rijaninu ruku dao sinu Igora Kolakovica, dugogodišnjeg bivšeg selektora odbojkaša Srbije. Novopečeni mladenci zajednički život započinju u Francuskoj gdje mladoženja igra, a već dvije godine za njihov prvi sastav.


"Sreća mojih kćerki Rijalde i Rijane i sina Adisa, kao i unuke Melani je za mene najvažnija tako da im nikada ne bih stao na put. Ovo kažem jer je moj sin trebalo da pravi veliku svadbu koju smo zbog korone odložili, a Rijana i Aleksa nisu htjeli da čekaju. Razumijem da je to zbog njegovih poslovnih obaveza jer igra u Francuskoj i želio je da vodi Rijanu sa sobom. Na drugoj strani, morao sam da je ispratim veselo i da upriličimo svadbu, doduše mnogo manju nego što bi da nije u toku pandemije", rekao je Šako za Telegraf.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.