x

Slavlje u vili Ražnatovića: Stigli Bogdanini roditelji, Maya Berović, Pejović, Joksimović...

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dijete, sina Željka, pa je porodica napravila slavlje. Ulaz u Cecin dom ukrašen je plavo-belim balonima. Ražnatovići su žurku priredili u vili na Dedinju.

Među prvim gostima došao je Anastijin prijatelj i frizer Stevan sa kesama u rukama. 

20.15 Sala gdje se održavaju slavlja porodice Ražnatović spremna je za goste, a već se čuje muzika iz doma.

21.20 Anastasija Ražnatović pojavila se u roze odjevnoj kombinaciji, potpuno dotjerana, pa je otkrila detalje.


"Tetke će biti najveselije večeras. Kada se uporede slike Veljka i Željka identični su. Bogdana se osjeća odlično. Maksimalno ću se potruditi da budem makar upola kao Lidija. Gotova je soba za Željka, predivna je, a Bogdana nije zahtjevna", kazala je Anastasija i dodala da će se slaviti i u Titelu.

21.24 Pojavila se i Sanja Đorđević koja je Bogdani i Veljku poželjela sve najljepše, a nije željela da otkriva šta je kupila supružnicima koji su dobili bebu. Ona je dodala i da je ljubomorna što je Ceca postala baka prije nje.


21.36 Na slavlje su stigli Filip Krajinović, Anastasijina najbolja prijateljica, a potom i Bogdanini roditelji i sestra Nataša. Podsjetimo, Bogdaninom ocu danas je rođendan.

21.42 Željko i Jovana Joksimović došli su sa velikim buketom cvijeća, a Veljko je na trenutak izašao i pokazao da mu je majica potpuno iscijepana, što je stari običaj kada se rodi beba.


Kasnije je stigao i Aco Pejović sa suprugom, kao i Maja Berović.

"Ja sam poželio puno zdravlja da ima Željko i da dočekamo i da ga oženimo", rekao je Aco.

21.52 Ceca Ražnatović pojavila se u zanosnoj kombinaciji i priznala kako se osjeća.

"Vedra je beba i zdrava. Nema veće sreće zaista. To je jedan dar i kruna za porodicu", rekla je Ceca i priznala da beba liči na Veljka.

.

.

.

.

.


Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy