x

SLOBA DOTUKAO KIJU DO KRAJA, IMITIRAO JE KAKO PLAČE: Plakala na kapiji Zadruge, htjela da izađe iz rijalitija, A ON JE REKAO OVO I TEK SADA POKAZAO KOLIKI JE NEČOVJEK!

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" je na vrhuncu. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se suočili oči u oči nakon burnih dešavanja na imanju u Šimanovcima. Došlo je čak i do fizičkog kontakta, Kija je Slobu hvatala za gušu, odgurivala ga, a potom i on nju.

Sve se dešavalo zbog sinoćnjeg razgovora Kije i Lune, ali i zbog toga što je stjuardesa iz Zrenjanina naručila pjesmu od produkcije za još uvijek zvaničnog supruga. Na kraju, supružnici su imali najburniju svađu od početka "Zadruge", a sve to je gledala i Luna.  On je od nje tražio da prestane da puni glavu Đoganijevoj, a ona je tražila od njega da joj prizna kada je prestao da je voli.

Nakon haosa u radionici, trojac je izašao u dvorište. Kija i Sloba su nastavili sa drekom, a Kockareva je plakala.

- Samo plači, nastavi, još mjesec dana i kraj. Pobijedićeš, samo plači - poručio je Sloba Kiji aludirajući da čitavu dramu pravi samo zbog pobjede u "Zadruzi".


-  Ti si glumica! Za sve glumiš! - vikao je Sloba.

- Za šta glumim? - pitala je Kija.

- SVE! - rekao je Radanović.

- Ako ti je tako lakše da zapiš! - odbrusila je Kija i gađala Slobu onim što je imala u rukama, okrenula se i otišla, a onda počela da plače daleko od svih.


To je toliko pogodilo Kockarevu da je otišla do vrata imanja i prošla kroz njih. Zanimljivo je da ona nisu bila zaključana i da je Kija lako izašla izvan "Zadruge", a za njom i Nadežda Biljić koja je krenula da je vrati. Kiju su ubrzo vratili, a ona je plakala i povraćala.  Tu je SLoba ponovo rekao nešto što je sve zgrozilo. Naime, dok je Kija plakala i nije mogla da dođe sebi, on je poručio: 

- A to, sve to (potom je imitirao Kiju kako plače) to je sve je**na gluma i folirancija. i treba da izađeš kad si folirant. 




(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.