x

Sloba izveo udatu djevojku u provod: Golupčići u salu ušetali kao pravi zaljubljeni par, sve vrijeme se dodirivali i razmjenjivali nježnosti!

Pjevač Slobodan Sloba Radanović je prije dva dana izveo svoju udatu djevojku Jelenu Đuričanin Marković na izvođenje stendap komedije poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u prijestonički teatar, a tokom predstave par se ponašao prirodno i nije krio bliskost i nježnost.

Naime, pjevač je već pet mjeseci u ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom koja je još u braku sa Igorom Markovićem, biznismenom, međutim, Jeleni to ne smeta da ide sa ljubavnikom po gradskim dešavanjima. Tako su prije dva dana golupčići uživali u stendap komediji popularnog glumca Dragana Marinkovića Mace u poznatoj prijestoničkoj hali.

- Ušetali su zajedno, vidno raspoloženi kao i svaki normalan par. Sloba je prije početka Macine stendap predstave držao Jelenu oko struka sve dok nisu sjeli na svoje mjesto - otkriva izvor koji se našao na licu mjesta i dodaje da su pjevač i njegova djevojka konstantno čavrljali i uživali u izvođenju popularnog glumca, ali i u društvu jedno drugog.


- Slobodan je konstantno tokom predstave nešto došaptavao Jeleni, ona se smješkala i gledala ga kao omađijana. Radanovićeva nova djevojka u jednom trenutku je diskretno prešla rukom preko njegovog koljena, a on se zadovoljno osmjehivao, ali je gledao na pozornicu kako ne bi skrenuo poglede prisutnih gostiju - otkriva izvor za Srpski telegraf.

Podsjetimo, popularni pjevač i njegova partnerka prvi put su uhvaćeni zajedno u Akademiji 28 u Beogradu, pred predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život", u kojoj takođe glumi Maca.

- I Sloba i Jelena poznaju i cijene Macu kao prijatelja i umjetnika, pa je logično što ih najčešće viđaju zajedno na njegovim predstavama. Čak mislim da ih je spojila zajednička ljubav prema komediji i neobuzdanom smijehu koji ona izaziva - zaključuje naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.